Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Μονοδρομήσεις στο Γαλάτσι Αττικής

14/7/2009, Αντιπροσωπεύω μία ομάδα πολιτών, που εργαζόμαστε και κινούμαστε καθημερινά στο Γαλάτσι και έχουμε ένα πολύ λογικό αίτημα, το οποίο θεωρούμε ότι θα λύσει κατά ένα μεγάλο μέρος το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης στον κόμβο της Λεωφόρου Γαλατσίου με τη Λεωφόρο Βεΐκου:

Να μονοδρομηθεί η Αγίας Γλυκερίας προς Κυψέλη, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Γαλατσίου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Βενιζέλου. Επίσης να μονοδρομηθεί η Βενιζέλου από τη διασταύρωση με την Αγίας Γλυκερίας με κατεύθυνση προς την Πρωτοπαπαδάκη, μέχρι τη διασταύρωσή της με αυτή. Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί θα κινούνται πολύ πιο άνετα και η ροή θα είναι συνεχής. Όσοι έρχονται από Αγίας Γλυκερίας και επιθυμούν να κινηθούν προς τη Βεΐκου, θα πρέπει νάκολουθήσουν την κυκλική πορεία από τη Βενιζέλου και την Πρωτοπαπαδάκη.

Το παραπάνω είναι ένα έργο που θα μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτό που έλυσε το πρόβλημα του κόμβου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Αναμένουμε την ανταπόκρισή κάθε αρμόδιου φορέα και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

[Για τα παραπάνω ενημερώθηκαν στις 13/7/2009 μέσω e-mail ο Δήμος Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr), το info@e-galatsi.gr, το http://pasokgalatsi.wordpress.com και το innews@dolnet.gr].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζητάμε!

Ζητάμε!
Φωνάξτε δυνατά!